Over Webbers

Hallo allemaal! Mijn naam is Webbers. Ik ben een leuk en grappig poppetje die jullie op het internet kunnen vinden. Ik ben geboren in 2001 en ben nu 7 jaar oud. Ik ben jarig op 23 november! Komen jullie dan ook op mijn feestje die ik op deze website ga houden?

Jullie zijn nu op mijn eigen website. Hier kunnen jullie allemaal leuke dingen doen! Ik heb veel hobby's en die wil ik graag met jullie delen. Eén van mijn hobby's is tekenen.

Ik teken heel graag! Soms teken ik zomaar iets, maar het leukste vindt ik om kleurplaten in te kleuren. Ik heb een hele boel verschillende! Als jij ook graag kleurt mag je een paar kleurplaten van mij hebben.
   
Een andere hobby van mij is sport. Ik sport heel graag en daarom doe ik veel verschillende soorten sport. Ik ben gek op voetbal en volleybal. Ook turnen en badminton vind ik leuk. In de zomer vind ik het ook leuk om buiten te sporten. Vind jij sport ook zo leuk?
   
Ik heb ook een hondje waar ik graag mee speel. Zijn naam is Webbie en hij speelt graag met balletjes. Ik neem hem vaak mee naar het bos om hem uit te laten. Hij rent graag achter konijntjes aan, die vind hij heel mooi. Heb jij ook, net als ik, huisdieren? Hij heeft ook een eigen website, kijk hier.
Om meer over mij te weten te komen kun je een op de website rondkijken! Dan kom je vast veel over mij te weten!
Leuke websites

Geen zin om met Webbers te spelen? Klik hier om naar andere leuke websites te gaan.

Spelletjes

Ook leuk: